Gevoelens en gezondheid

Het idee dat onze gevoelens onze fysieke gezondheid beïnvloeden wordt steeds gewoner gevonden merk ik in mijn praktijk. De Schildpad® staat symbool voor het verkrijgen van meer gezondheid en ontspanning door gebruik te maken van onze emotionele en mentale balans. In het kort is de visie van deze methode de volgende.


Leven
Ieders leven kent situaties waar we herhaaldelijk mee te maken krijgen: problemen waar we steeds tegenaan lopen, ervaringen die we prettig of onprettig vinden. Voorbeelden: veel of weinig zelfvertrouwen hebben, eenzaam zijn of juist altijd innige vriendschappen hebben, vaak boos zijn of juist niet boos kunnen worden.  


Schild
Deze ervaringen krijgen vorm in onze gevoelens, gedachten en gedrag. Ze vormen als het ware een schild, zoals dat van een schildpad. Een fysieke klacht of ziekte, fysiek, emotioneel of mentaal, vraagt ons om onze gevoelens, gedachten en gedrag in een nieuwe balans te brengen. De ziekte zelf geeft aan waar die nieuwe balans gewenst is. Bijvoorbeeld: hartklachten geven aan dat iemand meer liefde wil toelaten in zijn leven. Dit kan worden gemeten, behandeld én ondersteund door supplementen en energetische behandelingen.


Bewustzijn
Verandering begint bij bewustzijn. Door ons bewust te worden van de relatie tussen onze gevoelens, onze gedachten en ons gedrag, kunnen we ervoor kiezen om ons te ontdoen van ervaringen die niet (meer) bij ons passen. Lees de ervaringen van anderen voor de mogelijke positieve impact op jouw leven. Jij voelt je vitaler en krijgt gegarandeerd meer energie en levenslust.

Contact

  •   

Agenda's

Welke evenementen lopen er bij lanke? Schrijf je in voor een of meerdere evenementen.